Praktische informatie

Wij behandelen patiënten van verschillende huisartsen uit de (wijde) omgeving van onze praktijk. Met deze huisartsen onderhouden wij goed contact. Ook hebben we met alle ziektekostenverzekeraars we een contract afgesloten.

Tarieven

Een behandeling fysiotherapie kost € 42,00. Voor een behandeling aan huis rekenen we een toeslag van € 18,00.

Tot en met 18 jaar valt fysiotherapie onder de dekking van de basisverzekering. Boven de 18 jaar wordt fysiotherapie vergoed uit de aanvullende verzekerd. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt per pakket. Raadpleeg jouw polis of neem contact op met jouw ziektekostenverzekeraar om zeker te weten of jouw fysiotherapie wel of niet vergoed wordt. Als er sprake is van een chronische klacht, zoals opgenomen in de lijst van betreffende chronische aandoeningen, valt fysiotherapie vanaf de 21ste behandeling onder de dekking van de basisverzekering.

Een behandeling manuele therapie kost € 51,00. De behandeling van kinder manuele therapie (KISS/KIDD) valt onder manuele therapie. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en wordt door de meeste verzekeringen via de aanvullende verzekering vergoed. Kijk jouw polis na of neem contact op met jouw ziektekostenverzekeraar.